Cosul meu

0

STRONGHOLD PLUS 15MG

Cod produs: 123456181Produs momentan indisponibil

48,50 lei
* dupa plasarea comenzii veti fi contactati telefonic pentru a vi se comunica termenul de livrare
Avantaje Alcromal

Daca aveti intrebari suplimentare legate de produs sau daca ati gasit produsul in alta parte mai ieftin, nu ezitati sa ne contactati.

In cazul acestui produs, pretul afisat este per pipeta!

Declararea substantei active: selamectina, sarolaner, hidroxibutiltoluen

Solutie spot-on.

Solutie limpede, incolora pana la galben.

INDICATII:Pentru pisici cu infestari, sau cu risc de infestari parazitare mixte de capuse si purici, paduchi, acarienii raiei, nematode gastro-intestinale sau dirofilzarioza. Produsul medicinal veterinar este indicat in mod exclusiv pentru utilizarea impotriva capuselor si una sau mai multe dintre celelalte specii tinta de paraziti sunt indicate in acelasi timp.

- Pentru tratamentul si prevenirea infestarii cu purici: produsul are o activitate imediata si persistenta de omorare a puricilor impotriva unor noi infestari timp de 5 saptamani. Produsul omoara purici adulti inainte de a depune oua, timp de 5 saptamani. Prin actiunea sa ovocida si larvicida, produsul poate ajuta la combaterea infestatiei cu purici existenti in mediul inconjurator in zonele in care animalul are acces.

- Tratamentul infestatiilor cu capuse: produsul are efect acaricid imediat si persistent timp de 5 saptamani impotriva Ixodes ricinus si Ixodes hexagonus si 4 saptamani Dermacentor reticulatus si Rhipicephalus sanguineus.

- Tratamentul acarienilor raiei auriculare

- Tratamentul infestatiei cu paduchi hematofagi

- Nematode: tratamentul cu infestarea cu viermi rotunzi adulti si viermi cu carlig, intestinali adulti; prevenirea dirofilariozei cauzata de Dirofilaria immitis

CONTRAINDICATII:

Nu se utilizeaza in caz de hipersensibilitate la substantele active sau la oricare dintre excipienti. Nu se utilizeaza la pisicile care sufera de boli concomitente, sunt debile si subponderale.

SPECII TINTA:pisici

POSOLOGIE PENTRU FIECARE SPECIE, CALE DE ADMINISTRARE SI MOD DE ADMINISTRARE:

Administrare spot-on.

Pentru combaterea optima a infestarilor cu capuse si purici, produsul trebuie administrat la intervale lunare si continuat pe tot parcursul sezonului de purici/capuse bazat pe situatii epidemiologice locale. In urma administrarii puricii adulti de pe animal sunt omorati in termen de 24 de ore, ouale produse nu sunt viabile iar larvele (gasite numai in mediul inconjurator) sunt de asemenea omorate. Aceasta opreste reproducerea puricilor, intrerupe ciclul de viata al puricilor si poate ajuta la combaterea infestatiei cu purici existenti din mediul inconjurator in zonele in care animalul are acces.

Prevenirea dirofilariozei: produsul poate fi administrat pe tot parcursul anului, sau cu cel putin o luna inainte de prima expunere a animalului la tantar si apoi lunar pana la sfarsitul sezonului de tantari. Ultima doza trebuie sa fie aplicata in termen de o luna de la ultima expunere la tantari. In cazul in care este omisa o doza si un interval lunar intre doze este depasit administrarea imediata a produsului si reluarea dozelor lunare va reduce la minimum posibiliatea de dezvoltare a dirofilariilor adulte. Cand inlocuiti cu un alt produs preventiv pentru dirofilarie intr-un program de prevenire a dirofilariozei, prima doza de produs trebuie aplicata in termen de o luna de la data ultimei doze de la fostul produs medicinal veterinar.

Tratamentul infestatiei cu viermi rotunzi si viermi cu carlig: trebuie administrata o singura doza de produs. Necesitatea si frecventa tratamentului suplimentar ar trebui sa fie in conformitate cu sfatul medicului veterinar.

Tratamentul de acarieni ureche: trebuie administrata o singura doza de produs. In continuare, examen veterinar dupa 30 de zile de tratament pentru a se determina daca este necesara o a doua administrare.

RECOMANDARI PRIVIND ADMINISTRAREA CORECTA

Acest produs va fi aplicat numai pe suprafata pielii. A nu se administra oral sau parenteral. Nu se aplica atunci cand blana animalului este uda. Pentru tratamentul acarienilor auriculari, nu se aplica in mod direct in canalul auditiv. Este important sa se aplice doza indicata pentru a preveni linsul sau ingestia produsului de catre animal. In cazul in care se produce o ingestie semnificativa, pot fi observate efecte gastrointestinale tranzitorii, cum ar fi hipersalivatie, voma, materii fecale moi sau consum redus de alimente si in mod normal, ar trebui sa se rezolve fara tratament.

Se aplica local, pe piele, la baza gatului, in fata omoplatilor.
Produse din acceasi categorie

2,00 lei
2,50 lei
3,00 lei


Toate preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatori sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile prezente pe acest site sunt valabile in limita stocului disponibil. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producator sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.