Despre noi

S.C. Freida-Vet SRL este o firmă cu profil veterinar, înfiinţată în anul 2006, care, în urma experienţei acumulate de-a lungul anilor dar şi a dedicării şi efortului depus pentru bunăstarea şi sănătatea companionilor necuvântători, a ajuns să fie una dintre cele mai apreciate firme de acest profil din Iaşi. Totul li se datorează clienţilor noştri care au înţeles că, atunci când vine vorba de sănătatea animalelor cu care îşi împărtăşesc viaţa, o echipă unită şi capabilă îi poate îndruma spre luare deciziilor corecte în privinţa tratării unor afecţiuni sau pentru asigurarea continuării bunăstării lor. Acest lucru este realizat, binenţeles, nu numai cu ştiinţă, ci şi cu cunoaştere şi suflet.

În urma dezvoltării spaţiului european în care ne aflăm, am înţeles că tehnologia medicală este un punct forte în simplificarea şi promptitudinea diagnosticărilor unor afecţiuni. Astfel firma noastră deţine două puncte de lucru menite să preîntâmpine nevoile proprietarilor în soluţionarea anumite probleme ce pot apărea pe parcursul vieţii animalului lor de companie. Primul punct de lucru este menit pentru soluţionarea unor afecţiuni de complexitatea mică-medie, tratamente, vaccinări şi alte manopere de medicină internă. Al doilea punct de lucru este un adevărat centru medical, menit să soluţioneze afecţiunile de complexitatea medie-mare, inclusiv urgenţe veterinare, deţinând astfel o aparatură de ultimă generaţie pentru absolut toate manoperele de chirurgie mare/mică, imagistică medicală ecografică, analizator hematologic şi biochimic, diferite metode colorimetrice aflate în simetrie cu diagnosticul microscopic şi binenţeles orice manoperă de medicină internă, tratamente, vaccinări, etc. Ambele puncte ale noastre deţin o farmacie veterinară cu o multitudine de produse atât medicamentoase cât şi cele de tip pet-shop.

Pentru a fi mai aproape de d-voastră sau pentru a ne contacta, vă rugăm să accesaţi rubrica “Contact”, unde veţi găsi toate informaţiile necesare. Vă mulţumim că ne-aţi ales !