There are no items matching the selection.

Ramburs (numerar la curier)

Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii in momentul livrarii.

Taxa financiara a acestui serviciu este suportata de client, insa in baza contractului incheiat intre noi si firma de curierat, contract care este foarte avantajos. In cazul in care clientul are incheiate contracte cu alte firme de curierat, atunci se poate opta si pentru trimiterea curierului de catre client la punctul de ridicare din loc. Iasi, Str. Pacurari nr.103-109, judetul Iasi

Rambursul este taxa financiara perceputa de curier pentru efectuarea acestui serviciu. 

Eliberarea chitantei se face de catre firma de curierat.

 

Transfer bancar, Depunere in cont

La inregistratrea comenzii aveti posibilitatea sa alegeti plata prin banca. Plata se face in baza facturii proforma emise de catre SC Freida-Vet S.R.L., dupa confirmarea disponibilitatii produselor. In cazul in care nu aveti cont bancar, puteti efectua depunere in contul SC Freida-Vet S.R.L..

SC Freida-Vet S.R.L. va pune la dispozitie urmatorul cont:

  • RO-- ----- ---- ---- -------- - ING FILIALA ---------------------

Factura proforma este valabila 2 zile de la emitere, iar livrarea produselor se efectueaza dupa intrarea in contul SC Freida-Vet SRL a sumei aferente.

Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii dumneavoastra, trebuie ca pe ordinul de plata sa fie mentionat numarul facturii proforma.

Plata prin transfer bancar efectuata in numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscala trebuie facuta doar din contul respectivei Persoane Juridice.

 

Numerar la sediu 

Daca doriti ridicarea comenzii de la sediul nostru, aveti posibilitatea sa o achitati si numerar.

Pentru persoanele juridice, limita maxima de plata numerar este 5.000 RON pe zi.