There are no items matching the selection.

  

1. Elemente generale

 

Prezentul magazin virtual www.freidavet.ro cuprinde orice informatii (texte, poze, baze de date, produse, preturi, logouri si/sau reclame), ce constituie continutul magazinului virtual www.freidavet.ro, proprietatea societatii comerciale Freida-Vet SRL.

 

Informatiile prezentate in cadrul acestui site sunt in limba romana, insa fara a exclude prezentarea acestora si in alte limbi. Contractul de vanzare se incheie in limba romana.

 

Accesarea si/sau utilizarea site-ului de catre dumneavoastra constituie acceptarea prezentelor conditii si va obliga la respectarea acestora.

 

Orice informatii privind contractul incheiat intre dvs. si SC Freida-Vet SRL vor fi stocate o perioada limitata de timp si vor fi disponibile pentru terti doar la solicitarea organelor judiciare.

 

Pentru orice erori survenite in legatura cu transmiterea de catre dvs. a datelor necesare prelucrarii unei comenzii plasate, aveti la dispozitie adresa de email freidavet@yahoo.com.

 

Dupa prelucrarea comenzii de catre FreidaVet, nu ne asumam raspunderea care decurge din transmiterea de catre dvs. a datelor eronate.

 

 

2. Elemente definitorii ale prezentului document:

 

SC FreidaVet SRL accepta incheierea contractelor la distanta prin mijloace electronice, obligandu-se sa repecte legislatia aplicabila incheierii, validitatii si efectelor juridice ale acestor contracte.

In cadrul prezentului document, urmatorii termeni folositi vor avea semnificatiile specificate mai jos:

 

UTILIZATOR: orice persoana care viziteaza si/sau interactioneaza cu site-ul freidavet.ro;

 

VANZATOR: S.C. Freidavet S.R.L. cu sediul in loc. Iasi, str. Str. Pacurari nr.103-109, judetul Iasi, Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.J22/2628/2006 si avand C.I.F. RO19141108 nr. Telefon: 0730.378.736, denumita in continuare Freidavet.

 

CUMPARATOR: Orice persoana fizica sau persoana juridica care plaseaza o comanda in magazinul virtual www.freidavet.ro.

 

MAGAZINUL VIRTUAL / SITE: pagini web apartinand societatii comerciale FreidaVet SRL care se afla la adresa www.freidavet.ro, prin intermediul caruia cumparatorul are acces la informatii legate de produsele oferite spre vanzare de catre FreidaVet SRL.

 

In magazinul virtual Freidavet sunt puse la dispozitia cumparatorilor spre vanzare produse din magazinul fizic FreidaVet SRL din loc. Str. Păcurari nr.103-109,Iasi.

Paginile web includ informatii sub forma de text, imagini, preturi, softuri, baze de date, logo-uri, promotii, oferte, animatii, filme, etc. ce compun site-ul freidavet.ro.

 

BUNURI SI SERVICII: orice produs sau serviciu mentionat in comanda de pe site-ul Freidavet si care urmeaza sa fie furnizat de catre Vanzator Cumparatorului ca urmare a incheierii contractului.

 

COMANDA ONLINE: un document electronic transmis prin intermediul Site-ului si prin care Cumparatorul ii transmite Vanzatorului intentia de a cumpara bunuri sau servicii de pe Site;

 

CONFIRMARE DE COMANDA: notificare automata cu titlu informativ, emisa in format electronic, pe care Cumparatorul o primeste dupa lansarea unei Comenzi pe Site-ul freidavet.ro

 

Orarul de functionare:

 

Comenzile pot fi plasate online oricand, dar perioada de procesare a acestora se desfasoara zilnic in intervalul 8-16.

 

Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

 

Prin inregistrarea unei comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale si anume telefonic sau prin e-mail.

 

Orice comanda confirmata implica vanzatorul si consumatorul persoana fizica intr-un contract la distanta.

 

Cumparatorul poate transmite comenzi prin intermediul Site-ului adaugand bunuri si/sau servicii in cosul de cumparaturi si apasand butonul de finalizare comanda dupa completarea formularului de comanda. O comanda este considerata finalizata doar in momentul generarii Confirmarii de comanda. Simpla adaugare a bunurilor si serviciilor in cosul de cumparaturi nu echivaleaza cu finalizarea comenzii. In plus, finalizarea comenzii nu marcheaza momentul incheierii contractului ci doar momentul acceptarii de catre Cumparator a tuturor prevederilor Contractului.

 

Cumparatorul este responsabil pentru completarea corecta a datelor din Comanda. Prin finalizarea unei Comenzi, Cumparatorul consimte ca datele transmise in Comanda sunt corecte. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu onora Comenzile care contin date incorecte sau incomplete.

 

In cazul in care, in termen de 14 de zile calendaristice de la livrare, Cumparatorul persoana fizica doreste sa returneze bunurile comandate, acest lucru este posibil cu plata costului de transport si fara nici o explicatie din partea acestuia, dar cu conditia obligatorie ca bunurile sa fie inca noi. Un bun este considerat nou pana in momentul desigilarii ambalajului acestuia. Dupa desigilarea ambalajului produsului, stornarea unui bun se poate face doar in conditiile prezentate in Certificatul de garantie, respectiv daca bunul prezinta defecte de fabricatie si a fost acceptat la garantie in urma expertizei efectuata de catre reprezentantul fabricantului acelui bun. Contravaloarea bunurilor noi returnate va fi platita de catre Vanzator in contul bancar al Cumparatorului in termen de maxim 14 zile de la data receptiei bunurilor la sediul Vanzatorului. In cazul imposibilitatii onorarii unei comenzi (de exemplu, din cauza lipsei stocului), Vanzatorul se obliga sa notifice prin e-mail Cumparatorul in legatura cu acest aspect si sa returneze contravaloarea bunurilor achitate in avans in termen de maxim 14 zile din momentul primirii notificarii. Orice alte prejudicii/cheltuieli conexe cauzate de imposibilitatea onorarii comenzii nu vor fi suportate de catre FreidaVet SRL.

 

3. Obligatii ale vanzatorului:

 

Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorului, in mod gratuit, informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale pentru a atinge finalitatea mentionata in comanda online.

Continutul publicat in magazinul virtual Freidavet are caracter orientativ si reprezinta informatii despre produsele comercializate de acesta cat si alte date considerate de Freidavet ca fiind de interes pentru cumparatori.

 

Freidavet este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra magazinului virtual, respectiv asupra marcilor, designului, functionalitatilor site-ului, imaginilor si specificatiilor tehnice.

 

Caracteristicile produselor si documentatia tehnica aferenta acestora, prezentate pe site, sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori iar Freidavet ofera suportul tehnic pentru afisarea lor.

 

Vanzatorul intreprinde in mod constant demersuri pentru a prezenta informatii cat mai corecte si relevante pentru produsele oferite spre vanzare. In cazul in care preturile sau alte informatii despre produs au fost afisate gresit ne alocam dreptul a nu onora comanda si de a anunta clientul in legatura cu eroarea intervenita daca livrarea nu s-a efectuat.

 

Imaginile produselor sunt afisate in magazinul virtual cu titlul de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (de exemplu, nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

 

In acest caz, la solicitarea si cu acordul consumatorului, Freidavet poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate in prima comanda. Comanda initiala se considera anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce inlocuiesc produsul initial.

 

Preturile produselor sunt actualizate zilnic. Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.

 

In momentul crearii unui cont pe Site, Cumparatorul are optiunea de a alege daca doreste sa primeasca Newslettere din partea Vanzatorului. Cumparatorului poate modifica oricand aceasta optiune prin contactarea Vanzatorului. Renuntarea la primirea de Newslettere se poate face si prin accesarea link-ului destinat acestui scop din cadrul oricui Newsletter.

           

Promotiile sunt valabile pentru perioade limitate de timp specificate pe pagina de prezentare a produselor prezentate pe site, in limitele stocurilor disponibile.

 

Preturile produselor din magazinul fizic Freidavet pot fi diferite fata de cele din magazinul online Freidavet.

 

Freidavet nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de informatiile publicate in magazinul virtual din erori ce nu-i apartin.

 

Freidavet isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie din magazinul virtual fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

 

Comunicarea cu magazinul virtual Freidavet se face in momentul interactiunii, prin publicarea opiniilor cu privire la produsele si serviciile Freidavet , prin intermediul formularului de contact disponibil, prin intermediul adresei de email contact@freidavet.ro si/sau telefonic la 0730.378.736.

 

4. Dreptul de proprietate intelectuala

 

Insemnele grafice, denumirile, marcile (cum sunt, de exemplu: numele site-ului si a societatii comerciale FreidaVet SRL) sunt proprietatea SC FreidaVet SRL si nu pot fi preluate si/sau folosite fara acordul prealabil scris al proprietarului.

 

Utilizatorul nu va copia, distribui, prelua, publica in scop comercial nicio informatie continuta de magazinul virtual Freidavet, fara acordul prealabil scris al titularului site-ului.

 

Orice modificare neautorizata a site-ului este interzisa.

 

 

5. Facturare si alte documente insotitoare ale coletului

 

 

Vanzatorul va emite, pe baza informatiilor detinute de acesta si a celor furnizate de cumparator, o factura pentru bunurile livrate. Totodata, coletul va fi insotit de documentatia prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare, etc.

 

 

6. Limitarea raspunderii

 

Freidavet nu raspunde pentru prejudiciile create, din cauze ce exclud culpa sa, de nefunctionarea magazinului virtual precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii paginilor magazinului virtual (ex. defectiuni la reteaua de internet).

 

7. Riscuri si responsabilitati

 

Vanzatorul este responsabil de ambalarea corespunzatoare a bunurilor. Documentatia tehnica aferenta produselor este afisata pe site.

 

Riscul pieirii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului.

 

Vanzatorul isi asuma responsabilitatea livrarii produselor comandate de cumparator.

 

8. Acceptarea bunurilor

 

 

In momentul prezentarii de catre firma de curierat a coletului, va rugam sa semnati de primire si sa achitati contravaloarea acestuia. Ulterior, puteti desigila coletul si verifica produsul.

Cumparatorul are dreptul de a nu accepta bunurile livrate in cazul in care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate in comanda. In acest caz, Vanzatorul isi asuma responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.

 

 

De asemenea consumatorul (persoana fizica) are dreptul de retur a produselor in termen de 14 zile de la achizitionarea acestora. Va rugam sa accesati conditiile generale de retur.

 

9. Transferul de proprietate

 

In cazul platii prin ordin de plata sau card, cumparatorul va intra in proprietatea marfii abia dupa confirmarea platii. In cazul livrarii bunurilor prin curier, cu plata ramburs, cumparatorul va intra in proprietatea marfii si va avea dreptul sa deschida coletul dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii.

 

 

10. Forta majora

 

Forta majora, (eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului), exonereaza de raspundere partea care o invoca.

 

 

11. Litigii. Legea aplicabila

 

Relatiile contractuale dintre parti sunt guvernate de legea romana. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabila va fi trimis spre solutionare instantelor competente.