freidavet-cosmetica-veterinara

Multi dintre proprietari, atunci cand vine vorba de tunsul animalutelor lor, vad aceasta manopera ca una cosmetica si nu ca una de necesitate.

Sa intelegem, tunsul, in cadrul cabinetelor veterinare, este unul de necesitate, printre motive fiind unele ce tin de confortul si sanatatea pielii si a blanitei animalului. De aceea noi, in calitate de medici veterinari, alegem aceasta varianta si le explicam proprietarilor de ce aceasta manopera este una de igienizare si nu de cosmetica.

Nu sustinem ideea ca tunsul cosmetic este mai presus decat cel clasic, de igienizare. Ambele au aceleasi beneficii asupra animalului si de ce nu a proprietarului, care are o “misiune” mai usoara de intretinere a companionului sau de viata.

Ca peste tot sunt si altfel de persoane care nu inteleg aceste lucruri, de aceea pentru astfel de manopere de cosmetica, exista locatii speciale, de tip salon cu cadre specializate in acest domeniu, in care binenteles ca si in cele frecventate de oameni, fiecare dorinta poate fi onorata si realizata exact asa cum doreste proprietarul.

Echipa FreidaVet sustine tunsul ca o manopera de igienizare a animalutului dumneavoastra si NU ca una cosmetica.